Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 28 november 2010    Evangelie van 2010-11-28
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd14:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelRegionale Jongerenviering
beschrijving

HEE JIJ DAAR!!! Ja JIJ!!!

  • Jij bent toch een (katholieke) jongere uit de Haarlemmermeer en omstreken???
  • Of ken je toevallig (katholieke) jongeren uit Haarlemmermeer en omstreken???
  • En heb je geen zin om op zondagochtend vroeg (na een avondje stappen) naar de kerk te gaan???
  • Of ga je juist wel op zaterdagavond of zondagochtend naar de kerk, maar ben je één van de weinige jongeren in de kerk???

Dan is de REGIONALE JONGERENVIERING de perfecte optie voor JOU!!! De allereerste jongerenviering voor katholieke jongeren in de regio Haarlemmermeer en Aalsmeer/Kudelstaart!!!

De REGIONALE JONGERENVIERING zal worden gehouden op ZONDAG 28 NOVEMBER 2010 om 14.00 UUR in de kerk van H. JOANNES DE DOPER in HOOFDDORP, KRUISWEG 1071. Voorgangers zijn pastoor Kees van Lent (Hoofddorp) en pastoor Henny Post (Aalsmeer). De muziek zal worden verzorgd door een jongerencombo/jongerenband.

De REGIONALE JONGERENVIERING zal in het teken staan van de Wereldjongerendagen, die volgend jaar in Madrid zal worden gehouden. Na afloop van de viering ben je van harte uitgenodigd om een drankje en een hapje te doen in het naastgelegen parochiehuis. Tevens zullen de Wereldjongerendagen onder de aandacht worden gebracht.

Ben je benieuwd naar de Wereldjongerendagen? Weet je niets van de Wereldjongerendagen af? Heb je je nog niet aangemeld of loop je nog te twijfelen? Of heb je je al wel aangemeld maar heb je nog vragen? DIT IS JE KANS! Kom ook naar de REGIONALE JONGERENVIERING! Je zult zien dat je niet de enige katholieke jongere bent! En nodig je vrienden ook uit om te komen, ongeacht of ze wel of niet katholiek zijn!!!

BE THERE ON THE 28TH OF NOVEMBER 2010 14h00 @ HOOFDDORP!!!

info

Victor The
regionalejongerenviering@gmail.com
opwegnaarmadrid.hyves.nl

locatieKerk van H. Joannes de Doper, Kruisweg 1071
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl