Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 18 december 2010    Evangelie van 2010-12-18
begintijd15:00 uur
 titelKerstmusical Een engel met een B ervoor
beschrijving

Bengel is een eigenwijze kerstengel. Hij let niet op en valt uit de hemel, 'boem' op de aarde. Hij beleeft daar het kerstgebeuren. Beleef jij het mee? Kom kijken en luisteren naar dit leuke, vrolijke, traditionele, maar in modern jasje verpakte kerstverhaal! Geschikt voor het hele gezin.

De musical duurt c.a. 1 uur en wordt uitgevoerd door de kids van jeugdkoor JOY! o.l.v. Antoeska Renes in de Pauluskerk, Duitslandstraat 9 te IJsselstein.

Bent u de 18e verhinderd, dan kunt u de kerstmusical 19e bewonderen in de Ontmoetingskerk te IJsselstein (Andorrastraat 2). Aanvangstijd is eveneens 15.00 uur.

De entree is gratis. Wel vragen wij u een plaatsbewijs te reserveren via kerstmusicaljoy@gmail.com . Vermeld in de mail met hoeveel personen u komt en op welke datum. Wij zien u graag bij een van onze voorstellingen!

info

kerstmusicaljoy@gmail.com

locatiePauluskerk, Duitslandstraat 9
plaatsIJsselstein (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl