Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 20 november 2010    Evangelie van 2010-11-20
begintijd18:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelChristenUnie Speak your mind debatavond
beschrijving

Ken je het dat je ergens mee zit? Het blijft in je hoofd en laat je niet los.
De kranten, de media en internet praten erover, maar wat jij erover kwijt wil, wordt niet gezegd.

It's time to Speak your mind!

Speak your mind geeft jou de mogelijkheid om jouw stem te laten horen. Door middel van workshops word je klaargestoomd voor een spetterend debat. Doe mee en maak kans op de hoofdprijs: een overnachting in Brussel en een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel!

Laat jouw stem horen op

  • 13 november in Rotterdam
  • 20 november in Amsterdam
  • 4 december in Den Haag

Natuurlijk is er ook tijd om te chillen. Zo hebben we verschillende artiesten en lekkere hapjes en drankjes.

........

13 november - Rotterdam
In Rotterdam wordt op 13 november 2010 de avond gevuld met optredens van o.a. Ernst van de Zaak. De presentatie is in handen van Jay (radio Djinti).

De avond start om 18u, en is afgelopen om 22u. We hopen natuurlijk dat er zo veel mogelijk jongeren op af komen, dus neem vooral je vrienden en vriendinnen mee. Bereid je voor op een spetterende avond met entertainment, hapjes, drankjes, workshop debatteren, en natuurlijk een interessant debat gevoerd door jullie zelf. Win jij het debat? Dan sta jij 22 januari 2011 in de Tweede Kamer om de finale aan te gaan met de winnaars van Den Haag en Amsterdam. Als finalist maak je kans maakt op een overnachting in Brussel en een rondleiding door het Europees Parlement.

Nog even kort:
Datum: 13 november 2010
Locatie: De Passie, Rosestraat 1025
Tijd: 18:00-22:00 uur

........

20 november - Amsterdam
In Amsterdam wordt op 20 november 2010 de avond gevuld met optredens van o.a. liveband "One-Focus". De presentatie is in handen van John Hofwijks en Precious Addo.

De avond start om 18u, en is afgelopen om 22u. We hopen natuurlijk dat er zo veel mogelijk jongeren op af komen, dus neem vooral je vrienden en vriendinnen mee. Bereid je voor op een spetterende avond met entertainment, hapjes, drankjes, workshop debatteren, en natuurlijk een interessant debat gevoerd door jullie zelf. Win jij het debat? Dan sta jij 22 januari 2011 in de Tweede Kamer om de finale aan te gaan met de winnaars van Rotterdam en Den Haag. Als finalist maak je kans op een overnachting in Brussel en een rondleiding door het Europees Parlement.

Nog even kort:
Datum: 20 november 2010
Locatie: Wisseloord 83
Tijd: 18:00-22:00 uur

........

4 december - Den Haag
In Den Haag wordt op 4 december 2010 de avond gevuld met optredens van DJ Fortress, Dwight Dissels, rappers Sherwin en Jeremiah en diverse dansers. Wie de avond zal presenteren is nog een verrassing.

De avond start om 18u, en is afgelopen om 22u. We hopen natuurlijk dat er zo veel mogelijk jongeren op af komen, dus neem vooral je vrienden en vriendinnen mee. Bereid je voor op een spetterende avond met entertainment, hapjes, drankjes, workshop debatteren, en natuurlijk een interessant debat gevoerd door jullie zelf. Win jij het debat? Dan sta jij 22 januari 2011 in de Tweede Kamer om de finale aan te gaan met de winnaars van Rotterdam en Amsterdam. Als finalist maak je kans op een overnachting in Brussel en een rondleiding door het Europees Parlement.

Nog even kort:
Datum: 4 december 2010
Locatie: Lucaskerk, Om en Bij 2
Tijd: 18:00-22:00 uur

........

So whatever you wanna say, whatever needs to be said, be free and Speak your mind!

info

speakyourmind.christenunie.nl

locatieWisseloord 83
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl