Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 30 december 2010    Evangelie van 2010-12-30
begintijd11:45 uur
eindtijd20:00 uur
 titelTienerprogramma Jongerenontmoeting TaizĂ©
beschrijving

Tijdens de Europese Jongerenontmoeting is er voor tieners in de leeftijd van 12-16 jaar een eigen workshopprogramma. Zij vallen nog niet in de leeftijdscategorie die broedergemeenschap Taizé aanhoudt en kunnen met dit programma toch één dag deelnemen aan het grote evenement dat eind december plaatsvindt in Rotterdam.

De groepen tieners kunnen deelnemen aan het middageten, het middaggebed in de Rotterdamse Ahoy samen met duizenden jongeren uit heel Europa, gevolgd door deelname aan de speciale workshop voor tieners. 

Dit workshopprogramma wordt georganiseerd door jeugdorganisaties van de Protestantse Kerk (JOP) en de Rooms-Katholieke Kerk (Jong Katholiek). Deze workshop vindt plaats tijdens het reguliere workshopprogramma op woensdag 29 en donderdag 30 december. Het programma biedt een mix van muziek, dans, rap, debat, theater en vele andere creatieve activiteiten. Alle deelnemers worden uitgedaagd om actief bezig te gaan met het thema ‘geloof, hoop en liefde’. Na deze workshop keren de tieners terug naar de Ahoy voor het eten en het avondgebed.

Programma

11.45 uur middageten in de Ahoy
13.00 uur middaggebed in de Ahoy
daarna workshop
17.30 uur avondeten in de Ahoy
19.00 uur gebedsviering in de Ahoy

Beide kerken en de broeders van Taizé vinden het van belang dat ook deze leeftijdsgroep de mogelijkheid krijgt om de spiritualiteit van Taizé te ervaren nu de gemeenschap in Nederland is.

info

www.taize-rdam.nl
www.taizeinnederland.nl

locatieAhoy, Ahoyweg 10
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl