Vandaag is donderdag 8 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 1 t/m donderdag 2 juni 2011    Evangelie van 2011-06-01
begintijd20:00 uur
eindtijd09:00 uur
 titelNachttocht Heiloo
beschrijving

De nachttocht naar Heiloo wordt dit jaar weer gelopen!

Tijdens de nacht van Hemelvaart van 1 op 2 juni gaan we dit jaar weer op pad, doe jij mee? Al 18 jaar lopen jongeren vanuit heel het bisdom in de nacht voor Hemelvaart naar een bijzondere plek; het putje in Heiloo. De nachttocht naar Heiloo is uniek, en tegendraads. Want wanneer loop je midden in de nacht een wandeltocht van 20 km?

De nachttocht is een Uitdaging, een Ontmoeting en de plek om Inspiratie op te doen.

Eigentijdse pelgrimstocht
Wandelen naar een bijzondere plek wordt ook wel een pelgrimstocht genoemd. Maar deze nachtelijke tocht naar het Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood in Heiloo is wel een hele unieke manier. De nachttocht is dus een eigentijdse pelgrimstocht. De wandeling door de prachtige natuur is al een belevenis en bijzondere ervaring. En al wandelend ontstaat er ruimte om andere jongeren te ontmoeten, de stilte van de nacht te ervaren en je vrij te voelen. Misschien pelgrimeren we vaak onbewust tijdens deze nachttocht, omdat we al wandelend steeds dichter bij onze Bestemming komen.

Meer informatie
Tijdens de nacht van Hemelvaart van woensdag 1 op donderdag 2 juni gaan we dit jaar weer op pad, doe jij mee? Voor 5 euro loop je al mee en krijg je onderweg soep en broodjes en in Heiloo een overheerlijk ontbijt.

En voor 5 euro extra ben je de trotse bezitter van het echte 'Nachttocht 2011' t-shirt! Meld je wel vóór 25 mei aan om verzekerd te zijn van dit t-shirt.

Kijk voor meer info en aanmelding op; www.nachttocht.nl

De nachttocht Heiloo 2011 wordt georganiseerd door een werkgroep van jongeren o.l.v. Maurice Lagemaat, jongerenwerker van het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo.

info

(06) 126 137 82
maurice@olvternood.nl
www.nachttocht.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl