Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 23 t/m zaterdag 28 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-23
 titel'Met zevenmijlslaarzen' door de Eifel
beschrijvingOnder het motto 'Met zevenmijlslaarzen' organiseert de afdeling Jeugd en Jongeren van het bisdom Roermond deze zomer een trektocht voor 15 tot 18-jarigen door de Duitse Eifel.

(Gezien het begrip dat deze jaarlijkse trektocht heeft onder de naam van het Belgische buur-natuurgebied, de Ardennen, heet de activiteit toch ook dit jaar 'Ardennentocht'.)

Heb jij zin om met een rugzak door de bergen, bossen, langs beekjes en door dorpjes te lopen en durf je uitdagende activiteiten aan? Dan is deze Eifeltocht echt iets voor jou!
Tijdens deze gezellige maar zeker ook inspannende week trekken we in groepjes van plaats naar plaats via een zelfgekozen route op de landkaart. We overnachten in jeugdherbergen en/of parochiezaaltjes.
Iedere dag vieren we de H. Mis en er zal catechese gegeven worden over de 7 sacramenten.

's Avonds is er tijd voor de nodige rust, gezelligheid en ontspanning. De laatste avond is er een spetterende Bonte Avond.
Ben jij in staat deze tocht te trotseren? Geef je dan zo snel mogelijk op, want vol is vol!

Praktische info:
Wie: Jongens en meisjes van 15 t/m 18 jaar
Wanneer: 23 t/m 28 augustus 2004
Waar: Duitse Eifel (omgeving Monschau)
Kosten: € 125,-
Na opgave ontvang je een bevestiging met informatie over de kenningsmakings- en voorbereidingsdag in juni 2004 en een accept-giro-kaart voor de betaling.

Info:
Telefoon: 0475-396756, e-mail: l.v.vessem@bisdom-roermond.nl

info(0475) 396756, l.v.vessem@bisdom-roermond.nl
organisatieBisdom Roermond
locatieDuitse Eifel
plaatsOmgeving Monschau (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl