Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 16 mei 2004    Evangelie van 2004-05-16
 titelDag voor het leven
beschrijvingPro Vita Belgie organiseert in samenwerking met Bedevaartanimatie O.L.Vrouw van Dadizele opnieuw de 'Dag voor het leven'.

In de basiliek van het bedevaartoord Dadizele start om 15.00 uur een programma van aanbidding en rozenkransgebed. Intussen is er biechtgelegenheid.
Om 16.00 uur is er een Eucharistieviering, voorgegaan door Jo Hanssens pr.

Voorafgaand is er een 'Tocht voor het leven'. Deze voettocht vertrekt om 9.00 uur vanaf de hoofdingang van het centraal station in Kortrijk. 's Middags is een lunchpauze in Moorsele voorzien; voor soep en drank wordt gezorgd.
Men kan ook om 13.15 uur aansluiten bij de Kerk van Moorsele voor de laatste etappe (7 km) van de voettocht. Een bus brengt de deelnemers terug naar hun vertrekplaats.

Geef even op als je mee wilt lopen. Pro Vita: 015/422814 (9.00 - 16.30 uur)

infoen opgave 015/422814, info@provita.be
locatiebasiliek Dadizele
plaatsDadizele (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl