Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 27 november 2010    Evangelie van 2010-11-27
 titelWereldwijde avondwake met paus
beschrijving

Paus Benedictus XVI heeft de katholieke kerken wereldwijd via de lokale bisschoppen opgeroepen zich op zaterdag 27 november 2010 in gebed met hem te verenigen in een prolife avondwake voor alle ongeboren menselijk leven.

Op de avond van zaterdag 27 november 2010, aan het liturgische begin van de Advent - een tijd van vreugdevolle verwachting op het vieren van de geboorte van Christus – zal paus Benedictus XVI een gebedswake vieren in Sint-Pieter te Rome voor de intentie van alle ongeboren menselijk leven. Deze wake valt samen met de vespers (op zaterdagavond) van de eerste zondag van de Advent. Op verzoek van de paus is afgelopen juni een brief gestuurd naar alle bisschoppenconferenties met vraag of zij willen deelnemen aan dit gebed en of zij gebedswakes wil organiseren in alle lokale kerken.

info

www.yes-for-benedict.net

locatie
plaatsWereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl