Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervanaf woensdag 17 november 2010    Evangelie van 2010-11-17
begintijd14:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelBenedictijnse spiritualiteit
beschrijving

Regelmaat, eenvoud, eerbied, waarachtigheid, zuiverheid, matigheid, trouw zijn woorden die aan bod komen voor wie zich verdiept in de Spiritualiteit van Benedictus. Zijn levenswijsheid en inzichten inspireren ook veel mensen buiten de kloostermuren. In reeks van vijf opeenvolgende woensdagmiddagen (14.00 – 16.30 uur) maakt u kennis met de Leefregel die Benedictus schreef en zijn Spiritualiteit die tot op vandaag van betekenis is.

Woensdag 17 november start deze reeks, die onder leiding staat van btoeder-monnik Adri Kortekaas. Het vindt plaats in Benedictushof van de Abdij van Egmond.

info

(072) 5061415
benedictushof@abdijvanegmond.nl
www.abdijvanegmond.nl

locatieAbdij van Egmond, Abdijlaan 26
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl