Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 18 t/m zaterdag 19 maart 2011    Evangelie van 2011-03-18
begintijd17:30 uur
eindtijd19:00 uur
 titelOriĆ«ntatiedagen Seminarie De Tiltenberg
beschrijving

LET OP! De data zijn gewijzigd, en anders dan vermeld in advertenties.

Je bent welkom vanaf vrijdagmiddag 18 maart 17.30, de dagen worden afgesloten op zaterdagavond. Dit in verband met de Stille Omgang die in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 maart te Amsterdam plaatsvindt.

Denk je er wel eens over priester te worden? Vraag je je wel eens af dit de weg is die God je wijst? Denk je erover om je aan te melden voor de priesteropleiding? Dan bieden deze dagen je een goede gelegenheid om na te denken over je roeping en kennis te maken met De Tiltenberg!

Je bent van harte welkom op vrijdag 18 maart vanaf 17.30, voor het avondeten om 18.00, waarna je nader kennis kunt maken met de rector van De Tiltenberg en de seminariegemeenschap. Tijdens de dagen neem je deel aan het gewone leven van het seminarie, is er veel gelegenheid om vragen te stellen, en is er uiteraard ook tijd voor gemeenschappelijk gebed en meditatie. Het weekend wordt afgesloten na het avondeten op zaterdagavond, om ongeveer 19.00.

Deze dagen zijn een goede gelegenheid om nader kennis te maken met De Tiltenberg en de seminariegemeenschap, en om je te bezinnen over je roeping.

Locatie: De Tiltenberg, Vogelenzang.
Aanmelden bij rector J. Hendriks.

info

Rector J. Hendriks
De Tiltenberg
(0252) 345 331
rector@tiltenberg.org
www.tiltenberg.com

organisatieDe Tiltenberg
locatieDe Tiltenberg, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl