Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Mgr. Schrijnen-Huis
(Schrijnenhuis)

Mgr. Schrijnen-Huis

Website E-mail

Stichting Mgr. Schrijnen-Huis
Neerstraat 49
6041 KB  Roermond

(0475) 38 68 20

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 2 december 2010    Evangelie van 2010-12-02
begintijd10:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelOntmoetingsdag voor vrouwen
beschrijving

In 2010 organiseert de Stichting Mgr. Schrijnenhuis ter voorbereiding op kerstmis in de advent weer ontmoetingsdagen voor katholieke vrouwen. Dit keer staat het donorschap centraal. De dagen vinden plaats op 1 en 2 december in Roermond.

Volgens bisschop Frans Wiertz is het afstaan van organen na de dood een daad van naastenliefde. Hij is dan ook op de ontmoetingsdag op 1 december aanwezig om zijn keus, enkele jaren geleden om donor te worden, toe te lichten en het werk van Stichting Transplantatie Nu te ondersteunen. Vorig jaar riep hij in zijn Vastenbrief de gelovigen op om ook orgaandonor te worden.

Op 1 december zijn er professionele jeugdwerkers aanwezig om een apart programma voor de kleintjes te verzorgen, zodat ook jonge moeders kunnen deelnemen. Beide dagen vinden plaats in de bisdomgebouwen te Roermond van 10.00 uur tot 15.30 uur. Naast de lezing is er ook een gebedsdienst, lunch en gelegenheid tot onderlinge ontmoeting. De toegang is vrij en er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven is noodzakelijk, want het totaal aantal deelnemers is begrensd. Na inschrijving ontvangt u geen bevestiging meer.

info

(0475) 386 820
schrijnenhuis@bisdom-roermond.nl
www.schrijnenhuis.nl

organisatieMgr. Schrijnen-Huis
locatieSwalmerstraat 100
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl