Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 13 november 2010    Evangelie van 2010-11-13
 titelMartinusdag 2010
beschrijving

Het jongerenplatform van het bisdom organiseert op zaterdag 13 november de jaarlijkse Martinusdag. De Martinusdag is bedoeld voor alle tieners van 12 tot 15 jaar die dit jaar gevormd zijn of worden.

Het thema van dit jaar is: Love. Ieder van ons heeft liefde, zorg en aandacht nodig. Door de liefde van onze ouders, van andere familieleden en van vrienden is het leven prettiger en kunnen we ons beter ontwikkelen. Naast de liefde van mensen mogen we Gods liefde ontvangen. Gods liefde en de liefde van anderen helpen ons om liefdevoller met elkaar om te gaan. Op deze Martinusdag gaan we ons verder verdiepen in het thema.

De activiteiten van de Martinusdag zullen in Groningen plaatsvinden. Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud? En ben je met het vormsel bezig of pas gevormd? Dan ben je meer dan welkom op zaterdag 13 november. Het is een leuke gelegenheid om (nog eens) met de vormselgroep op stap te gaan.

Programma

10.00 uur Inloop: St. Jozefkathedraal, Radesingel 2 in Groningen
Vanwege de voorbereiding willen we vragen niet eerder dan 10.00 uur aanwezig te zijn.
10.30 uur Eucharistieviering
11.30 uur Vertrek met bussen naar de Immanuelkerk,
Overwinningsplein 1 in Groningen
Lunch
12.45 uur Opening met dans en entertainment
13.15 uur Inleiding: Love
13.45 uur Workshops I
14.45 uur Pauze
15.00 uur Workshops II
16.00 uur Pauze
16.15 uur Presentatie workshops
16.30 uur Einde Martinusdag

Je kunt je als individu of als groep aanmelden door al je gegevens goed en volledig door te mailen of te bellen: 

  • Mail je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, e-mailadres en je twee workshops(één informatieve en één actieve) naar Lisette Winter: l.winter@bisdomgroningenleeuwarden.nl
  • Bel: 050-4065888 en geef je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, e-mailadres en je twee workshops (één informatieve en één actieve) door.

Het is belangrijk dat de gegevens goed en volledig doorgegeven worden. We zullen rekening houden met jouw keuze voor de workshop. Maar omdat de groep groot is, kan het gebeuren dat je ingedeeld wordt in een andere workshop.

info

(050) 40 65 888
l.winter@bisdomgroningenleeuwarden.nl
www.bisdomgroningenleeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieImmanuelkerk, Overwinningsplein 1
plaatsGroningen (Groningen)
postcode97
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl