Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 6 t/m zondag 8 mei 2011    Evangelie van 2011-05-06
 titelRe:boots jongerenweekend
beschrijving

Re:boots is de ultieme combinatie van lichamelijke en geestelijke uitdaging! Het laatste weekend van april, als de voorjaarszon stralend aan de hemel staat, trekken we er met een grote groep jongeren op uit om die uitdaging aan te gaan. Ieder jaar doen we een ander stukje van ons mooie Nederland aan, om dat vervolgens te voet te gaan verkennen. Onderweg worden we van het nodige geestelijke voedsel voorzien door inspirerende sprekers en kunnen we ons uitleven met gezellige en sportieve activiteiten.

Tijdens Re:boots is er ook veel ruimte voor het opbouwen en onderhouden van vriendschappen en contacten. Als jongeren mogen we elkaar steunen, maar ook scherp houden. Dit doen we door in tweetallen door te praten over allerlei onderwerpen, maar ook door de gezellige en informele contacten onder het wandelen en in de avonduren. Alles bij elkaar vormt dit de mix van in- en ontspanning waardoor Re:boots ieder jaar weer een groot succes is!

Kortom, Re:boots is:

  • even helemaal weg uit je alledaagse ritme
  • lichamelijk en geestelijk uitgedaagd worden om dieper te gaan dan normaal
  • een wandeling met vrienden & een wandeling met God!

Dus, ben je tussen de 16 en 35 en heb je zin in een uitdaging? Laat dan van je horen via jongeren@kcv-net.nl , en maak het mee met ons! Dit mag je niet missen!

info

jongeren@kcv-net.nl
www.kcv-net.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatie
plaatsonbekend
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl