Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 10 t/m maandag 13 december 2010    Evangelie van 2010-12-10
 titelJA International: Londen Conference
beschrijving

De Broeders van Sint Jan zijn in veel Europese landen dagelijks in contact met studenten en young professionals. In universiteiten werken zij met jongeren en voor jongeren, om ze te helpen hun roeping in het leven te vinden. Broeders uit Nederland, Engeland, België, Zwitserland, Frankrijk, Litouwen en Roemenië bundelen de komende drie jaar hun krachten om voor jongeren een Europees vormingsprogramma op te zetten: vanuit een katholieke en realistische visie samen nadenken over belangrijke vraagstukken aangaande mens en maatschappij. Voertaal: Engels.

London Conference: Human Economics


This four day Conference will again bring you together with students and young professionals from diverse European countries; this time in the United Kingdom. Aided by university professors, experts and Brothers of Saint John, the search for truth will lead each participant into a deeper and more personal understanding of true human economics. The economy is per definition international; and so is the idea of humanity universal. How do we combine the two in our modern-day Europe?

Meer info en inschrijving: www.johannesacademy.eu

info

www.studentenparochie.nl

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatie
plaatsLonden, Engeland
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl