Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdinsdag 15 juni 2004    Evangelie van 2004-06-15
 titelSymposium over Palliatieve zorg
beschrijvingOp dinsdag 15 juni 2004 organiseert de Theologische Faculteit Tilburg het symposium De spirituele dimensie in de palliatieve zorg.

In het symposium staan we stil bij een 'deelaspect' van de palliatieve zorg, namelijk de betekenis van de spiritualiteit zowel in de motivatie, intentie, levensbeschouwing et cetera van de hulpverlener als in het levensverhaal van de patiënt (en/of zijn naasten).

Het symposium wordt georganiseerd naar aanleiding van de verschijning van het boek van drs. Arthur Polspoel: Eenzaam sterven? Communicatie in de palliatieve zorg. Het boek wordt tijdens het symposium te koop aangeboden. Arthur Polspoel, docent Praktische theologie en supervisor aan de Theologische Faculteit Tilburg, viert tevens op die dag zijn 25-jarig dienstjubileum aan de faculteit.

Plaats:
Aula van de Universiteit van Tilburg, Warandelaan 2, Tilburg

Kosten:
25 Euro per persoon (inclusief koffie / thee / borrel).
(Voor medewerk(st)ers en studenten van de TFT zijn er geen kosten aan het symposium verbonden.)

infoFaculteitsbureau van de TFT te Tilburg
(013) 466 2580
info.tft@uvt.nl
www.uvt.nl/faculteiten/tft/nieuws/agenda/palliatief.html
locatieAula van de Universiteit van Tilburg, Warandelaan 2
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl