Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 16 oktober 2010    Evangelie van 2010-10-16
begintijd09:30 uur
eindtijd15:00 uur
 titelChristelijk Sociaal Jongeren Congres
beschrijving

Op zaterdag 16 oktober wordt in Doorn het Christelijk Sociaal Jongeren Congres gehouden.

Veel mensen zijn in de huidige maatschappij geneigd bij veel keuzes voor zichzelf te kiezen. Jij hebt een christelijke identiteit. Dat geeft je verantwoordelijkheid. Niet alleen naar jezelf, maar ook op het publieke terrein. Stichting Christelijk Sociaal Jongeren Congres (CSJC) wil zaterdag 16 oktober 2010 op het congres ‘Me Myself and ?’ met jou nadenken over je individuele en collectieve verantwoordelijkheden.

Laat je op dit congres inspireren door sprekers als Paul Donders, Ruben van Zwieten en Erik Borgman. Zij wijzen je een weg in de wirwar van verantwoordelijkheden en dagen je uit keuzes te maken. Daarnaast kun je deelnemen aan diverse workshops. Hierin wordt met een praktische insteek verantwoordelijkheid nemen concreet gemaakt.

Wat: Christelijk Sociaal Jongeren Congres 2010: ‘Me Myself and ?’
Wanneer: 16 oktober 2010
Waar: Conferentiecentrum Zonheuvel te Doorn
Hoe laat: 09:30 uur - 16:00 uur
Kosten: € 5 per persoon. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen

Het congres wordt georganiseerd door:

  • CDJA
  • Christennetwerk | GMV
  • CNV Jongeren
  • PerspectieF
  • SGP Jongeren

info

www.jongerencongres.nl

locatieConferentiecentrum Zonheuvel, Amersfoortseweg 98
plaatsDoorn (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl