Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 10 oktober 2010    Evangelie van 2010-10-10
begintijd14:30 uur
 titelInfobijeenkomst Vamos a Madrid - op de fiets
beschrijving

WJD zijn een spektakel waarbij volop tijd en ruimte is voor ontmoeting en verdieping van je geloof, en je neemt deel aan een uitgebreid programma vol cultuur en muziek. Vanuit de hele wereld reizen jongeren tussen de 16 en 30 jaar in augustus 2011 naar Madrid. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, per boot, vliegtuig, auto of bus. Vanuit de verschillende bisdommen in Nederland vertrekken bussen richting Madrid. 

Je kunt natuurlijk ook op de fiets!!!
Heb je daar wel eens aan gedacht?
Een echte uitdaging.
 
Wij bieden je die mogelijkheid. In een kleine drie weken fietsen we met elkaar naar de WJD. Dat komt neer op ongeveer 120 Km per dag. Wat heb je nodig? In ieder geval een goede conditie en een goede fiets. We overnachten op campings dus een tentje is ook handig. Daarnaast gaat er een auto mee voor de bagage en om de tenten te vervoeren. Heb je belangstelling, kom dan geheel vrijblijvend op 10 oktober 2010 naar Gouda voor meer informatie, voorstellen, wensen en ontmoeting met andere belangstellenden.

Ben je van plan om te komen, meld je dan even aan.

info

Diaken Dick Vrijburg
(06) 55 14 24 73
dick.vrijburg@hetnet.nl

locatiePastorie Heilige Josephkerk, Aalberseplein 2
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl