Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Nederlandse Sint Gregoriusvereniging
(NSGV)

Nederlandse Sint Gregoriusvereniging

Website E-mail

Behartigt de belangen van al diegenen die regelmatig zingen in een kerkkoor en bevordert de liturgische muziek.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 9 oktober 2010    Evangelie van 2010-10-09
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelLiturgische impulsdag Vieren met jeugd
beschrijving

Op welke manier kunnen we de grijze gloed die over de meeste kerkgangers hangt doorbreken, kunnen we een jonger publiek naar de kerk trekken? Dat is het thema van de Impulsdag die op zaterdag 9 oktober plaatsvindt in en bij de Sint Willibrorduskerk in Heiloo.

“Hoe vieren we morgen? Liturgie vieren met jong en oud” is het motto van deze dag, georganiseerd door de diocesane stafmedewerkers Ko Schuurmans en Bert Stolwijk. Naast deze beide inleiders zullen te horen en te zien zijn: Nico van der Peet, pastoor in Amsterdam-Noord, de Werkgroep Kleuter- en Kinderkerk Heiloo, Paul Sanders, musicus en betrokken bij vieringen in Oosterland (Wieringen) en Erna Peijnenburg, pastoraal werkster in de parochie van St. Bavo in Haarlem. De dag wordt geopend en geleid door Ria Casalod, pastoraal werkster in Assendelft. Aan het slot wordt het glas geheven op Ko Schuurmans, die dit jaar een kwart eeuw in dienst van het bisdom is.

De dag begint om half tien met koffie en duurt tot 16.00 uur.

Inschrijving € 5

info

Bert Stolwijk
bstolwijk@bisdomhaarlem.nl ) of

Ko Schuurmans
kschuurmans@bisdomhaarlem.nl

(023) 511 26 70  (vragen naar Bert Stolwijk of Ko Schuurmans)

organisatieNederlandse Sint Gregoriusvereniging
locatieSint-Willibrorduskerk, Westerweg 265
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl