Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdinsdag 26 oktober 2010    Evangelie van 2010-10-26
 titelHerfsttoernee Kisikids Barmhartige Vader
beschrijving

In oktober houden de Kisikids een herfsttoernee met de musical 'De Barmhartige Vader'.

Data

26 oktober 2010 Sint Michielscollege
Kapelsesteenweg 72
2930 Brasschaat, België
29 oktober 2010 Leiden
30 oktober 2010
13.30 uur
Het Bastion 5
2871 BB Schoonhoven
31 oktober 2010
13.30 uur
ROC van Twente
Hengelo

Thema en boodschap van de musical:
"Ziet, hoe groot de Liefde van de Vader is" - wordt door de gelijkenis van de verloren zoon, die Jezus zelf verteld heeft, duidelijk en voelbaar. Ingebed in een raamvertelling (met Lilli en haar vrienden) wordt hier het thema vanuit verschillende invalshoeken benaderd: “Ziet, hoe groot is de liefde die de Vader ons betoond heeft!”

Auteur:
Birgit Minichmayr

Bijzonderheden:
Thema's als "de afwezige Vader", "de zwijgende Vader", "je niet geliefd voelen" zijn voor kinderen (en ook voor volwassenen) actueel en worden op een ander niveau dan gewoonlijk besproken.

Leeftijd:
5-11 jaar.

Inhoud:
Het gaat al niet zo goed met Monika, omdat ze steeds ruzie heeft met haar vader en denkt dat niemand van haar houdt. En dan vergeten haar vrienden haar ook nog te bellen om haar mee te vragen naar de kermis.

Zij barst in tranen uit en vertelt haar vrienden over het verdriet om haar vader, als plotseling Samuëlla, Lilli's fantastische vriendin, bij hun komt staan en hun het Bijbelse verhaal van de verloren zoon vertelt. Daardoor groeit bij iedereen het verlangen naar deze liefdevolle Vader en ze mogen beleven dat God ook vandaag voor iedereen deze barmhartige Vader wil zijn. Samen vieren ze een groot feest, en als klap op de vuurpijl duikt ineens Monika’s vader op met een reusachtig snoephart voor zijn dochter.

info

(06) 41 48 21 08
info@kisi.nl
www.kisi.nl

locatieSint Michielscollege, Kapelsesteenweg 72
plaatsBrasschaat (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl