Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Reis
reis
Maaskant Reizen
(Maaskant)

Maaskant Reizen

Website E-mail

Mr. van Coothstraat 14
5397 AR Lith-Nederland
tel. (0412) 48 28 28
fax. (0412) 48 22 06

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 3 t/m zaterdag 13 november 2010    Evangelie van 2010-11-03
(Heilige Hubertus)
 titelKN-reis naar paus Benedictus XVI in Santiago
beschrijving

Katholiek Nieuwsblad organiseert van woensdag 3 tot en met zaterdag 13 november een 11-daagse reis naar Santiago de Compostela, waarbij speciaal het bezoek van paus Benedictus centraal zal staan. Gedurende de hele reis verzorgt de zeereerwaarde heer René Wilmink de geestelijke begeleiding. Inschrijven kan tot 27 september.

Programma

• Woensdag 3 november
Vertrek vanuit Nederland via Antwerpen-Gent langs Parijs naar Tours voor diner en overnachting.

• Donderdag 4 november
Na het ontbijt de H. Mis in de Martinusbasiliek in Tours, waarna doorreis langs Bordeaux en door de landstreek Les Landes naar Cestona voor diner en overnachting.

• Vrijdag 5 november
Langs de noordkust van Spanje via Bilbao-Santander naar La Coruna voor diner en overnachting. Hier verblijven we drie nachten. Na aankomst hotel kamerverdeling en diner.

• Zaterdag 6 november
Vandaag staat in het teken van het bezoek van paus Benedictus XVI aan Santiago en bezoek aan de kathedraal van Santiago, gewijd aan de heilige apostel Jacobus.

• Zondag 7 november
Voor de middag rusten we uit, met aansluitend de lunch in het hotel. Na de middag een mooie bustocht in de directe omgeving van La Coruna.

• Maandag 8 november
We verlaten La Coruna en via Pontevedra reizen we naar Avila, de bedevaartplaats van de H. Theresia. De hoogstgelegen stad van Spanje ligt op een hoogte van 1130 m. en is omgeven door een machtige stadsmuur van 12 m. hoog en 3 m. dik.

• Dinsdag 9 november
Vandaag H. Mis in het klooster van H. Theresia, daarna bezoek aan de stad o.l.v. een stadsgids. Lunch in het hotel. Na de middag bezoeken we El Escorial, het museum en paleis van Philips de Tweede (facultatief).

• Woensdag 10 november
We verlaten Avila en rijden naar Segovia, een oude Romeinse stad met een nog intact zijnd aquaduct en zijn prachtige paleis van La Granja, de voormalige zomerresidentie van de koningen van Spanje. Hierna doorreis naar Burgos voor diner en overnachting.

• Donderdag 11 november
Na het ontbijt H. Mis in de kathedraal van Burgos, hierna doorreis via San Sebastian naar omgeving Bordeaux voor diner en overnachting.

• Vrijdag 12 november
Na het ontbijt via Tours naar Chartres voor bezichtiging van de kathedraal met zijn mooie gebrandschilderde ramen. Hierna doorreis naar Parijs stadstour, diner en overnachting.

• Zaterdag 13 november
Na de H. Mis bij de Zusters in Rue du Bac reizen we terug naar Nederland, waar ieder wordt teruggebracht naar de eigen opstapplaats.

Voor deze intensieve reis is een goede lichamelijke conditie en goed ter been zijn een must.

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort/legitimatiebewijs (geen kopie). Opstapplaatsen: Amsterdam, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Eindhoven.

Deze reis gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 25 personen en het maximale aantal deelnemers is 45 personen.

Prijs van deze reis bedraagt € 875,- p.p., met een toeslag van € 200,- voor een eenpersoons-kamer, waarbij het volgende is inbegrepen:

  • Vervoer per comfort-class reiswagen volgens programma.
  • Verzorging op basis van 10 maal diner, logies met ontbijt.
  • Lunch op 7 en 9 november.
  • Stadsgids in Avila.

Opgave vóór 27 september

info

Riet Roeters
(073) 612 34 80
info@katholieknieuwsblad.nl

organisatieMaaskant Reizen
locatie
plaatsSantiago de Compostela (Spanje)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl