Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 27 april 2004    Evangelie van 2004-04-27
 titelServatius Academie
beschrijvingDe Servatius Academie organiseert de voorlaatste bijeenkomst van dit seizoen op dinsdagavond, 27 april 2004 in de Megaronzaal van het seminarie Rolduc te Kerkrade.

Het thema is dit keer: “Begeleiding bij stervensbegeleiding”

Drs. B.D.J. Teunissen, die op dit terrein bij uitstek deskundig is zal, aan de hand van saillante tekstfragmenten, voor ons ingaan op hoe mensen te begeleiden die met stervenden de laatste fase van hun leven doormaken in een tijd dat sterven en ook lijden alsmaar gladder moet.

Drs. Teunissen, 7 jaar werkzaam geweest aan het de Wever-ziekenhuis en jarenlang directeur van een verpleegtehuis, is begeleider bij hospices en laat ook bij KAIROS zijn deskundigheid delen.

De lezing begint tegen 20.30 uur en wordt om 19.30 uur voorafgegaan door een H. Mis in de bovenkapel van het seminarie.

infoSecretariaat Servatius Academie
Groene Boord 11a
6411 GE Heerlen
(045) 5217873
vonhogen@cuci.nl
locatieRolduc
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl