Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Werkgroep Katholieke Jongeren
(WKJ)

Werkgroep Katholieke Jongeren

Website E-mail

Organisatie voor en door jongeren met als doel het vieren en uitdragen van het katholieke geloof

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 21 september 2003    Evangelie van 2003-09-21
 titelWKJ Wandeling
beschrijvingOp zondag 21 september (autoloze zondag en open monumentendag) loopt de Werkgroep Katholieke Jongeren een heerlijke wandeling:

Van Oud-Velsen naar Bloemendaal (14 km)

Over oude duinen, oude landgoederen, langs de Ruïne van Brederode (bezoekje?), een oude ijskelder... maar we beginnen met een uitzicht over het Noordzeekanaal.

Verzamelen om 11.45 uur bij de uitgang van NS-station Haarlem (Centraal). We nemen bus 73 van Connexxion richting Uitgeest, vertrek 11.57 uur. Uitstappen halte Beeckesteijn om ca. 12.20 uur.

Dan wandelen we naar de kade van het Noordzeekanaal in het oude deel van Velsen (Velsen-Zuid). We zetten onze tocht voort met als eindbestemming NS-station Bloemendaal.

Suggestie voor een H. Mis: Gregoriaanse hoogmis in de Josephkerk (Jansstraat 41 in Haarlem) op 5-10 minuten lopen vanaf het station. H. Mis is om 10.00 uur. (www.josephkerk-haarlem.nl)

Wandelweetjes: zorg voor doelmatige (regen-) kleding en schoeisel, eigen lunch, strippenkaart etc. Zorg dat je op tijd komt!! Vrienden en vriendinnen zijn ook zeer welkom (mits ze in de WKJ-leeftijdscatagorie
vallen).

In geval van nood bel je op de wandeldag: 06 - 44 838 419

infoFiona Vermaat, tel. 0252-686565 of wandelingen@wkj.nl
organisatieWerkgroep Katholieke Jongeren
locatieVan Oud-Velsen naar Bloemendaal
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl