Vandaag is zaterdag 14 september
Kruisverheffing
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 30 oktober 2010    Evangelie van 2010-10-30
 titelRelatie- en (pre)marriage-conferentie
beschrijving

Op zaterdag 30 oktober 2010 wordt een relatie- en (pre)marriage-conferentie gehouden in De Lichtboog te Houten.

De (Pre)Marriage Course-conferentie inspireert en verfrist visie op relaties. Wij willen dat jij na afloop naar huis gaat met tools in handen om anderen verder te helpen in hun relatie.

Thema: Verbondenheid

De kracht van verbondenheid wordt ervaren wanneer man en vrouw er voor elkaar willen zijn. Wanneer liefde en zorg gegeven en ontvangen worden. Dat is in de praktijk niet altijd even makkelijk vast te houden! Hoe kun je stellen hierbij op weg helpen? Psychologe en schrijfster Wil Doornenbal spreekt hierover op de (Pre)Marriage Course-conferentie dit najaar.  

Sprekers

Wil Doornenbal
Wil Doornenbal studeerde klinische en sociale psychologie. Zij werkte nadien in de psychiatrie, ze was staflid bij de christelijke studentenvereniging Navigators, gaf in Europees verband cursussen bij Wycliffe Bijbelvertalers en was in de jaren tot aan haar pensioen docent aan de Christelijke Hogeschool Ede. Wil Doornenbal is een veelgevraagd spreekster en een productief schrijfster. Over de relatie mens zijn, psychologie en geloof schreef zij een aantal boeken, zoals Leven met jezelf en anderen (1994), Geloven zoals je bent (2002) en Samen verder - inzichten en oefeningen voor je relatie (2004; samen met Cobi Wattez). Haar jongste boek, dat zij met Cobi Wattez schreef, gaat over liefde, relaties en seksualiteit: Wat wil jij, wat wil ik? Relatie checklist voor jongeren.

Anne Westerduin
Tot voor kort was Anne Westerduin werkzaam als hoofdredacteur van Eva, het grootste christelijke vrouwenmagazine, en verantwoordelijk voor alle evenementen voor de doelgroep vrouwen. Ze studeerde 12 jaar geleden af als theoloog, met als specialisatie vrouwen en relaties. Zij werkte hierna als docent, spreker en auteur. Op dit moment werkt zij bij Sestra Media. www.sestramedia.nl ;

Nynke Dijkstra 
Nynke Dijkstra is theoloog en werkt als projectmedewerker voor de afdeling missionair werk en kerkgroei van de Protestantse Kerk Nederland. Daarnaast is zij gemeenteadviseur. Nynke is verder betrokken bij de Charismatische Werkgemeenschap Nederland.

Programma

9.00 uur Binnenkomst + Registratie
9.30 uur Welkom + Opening
10.15 uur Seminar door Anne Westerduin
11.00 uur Pauze
11.30 uur Seminar door Wil Doornenbal
12.30 uur Lunch
13.15 uur Workshopronde 1
14.20 uur Workshopronde 2
15.15 uur Pauze
15.30 uur Valentijnsspecial 2011 + Aflsuiting

Trajecten
Binnen het programma bieden we 3 trajecten aan. Hieronder een overzichtje:

Marriage Course-traject - voor iedereen die gaat starten met een Marriage Course of overweegt dit te doen.
Workshopronde 1: Hoe geef je de (Pre)Marriage Course?
Workshopronde 2: Marriage Course-voorbeeldbijeenkomst

Premarriage Course-traject - voor iedereen die gaat starten met een Premarriage Course of overweegt dit te doen.
Workshopronde 1: Hoe geef je de (Pre)Marriage Course?
Workshopronde 2: Premarriage Course-voorbeeldbijeenkomst

Thema-traject 'Verbondenheid' 
Workshopronde 1: Hoe help je stellen vooruit in hun relatie? (Wil Doornenbal)
Workshopronde 2: Jouw kerk en relaties (Nynke Dijkstra)

Praktische informatie

Kosten
De (Pre)Marriage Course-conferentie kost € 30,- per persoon, deze prijs is geldig tot en met zondag 17 oktober. Daarna vragen we € 35,00 per persoon. Bij deze prijs zijn je lunch en drinken inbegrepen. Aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 26 oktober.

info

(033) 463 42 86
info@marriagecourse.nl
www.marriagecourse.nl
twitter.com/houdliefdeleuk

locatieDe Lichtboog, Kruisboog 22
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl