Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 25 april 2004    Evangelie van 2004-04-25
 titelAlles loopt beter met jou
beschrijvingOp zondag 25 april wordt voor de vierde keer de KRO Wandeldag gehouden. Deze wandeldag, door de KRO Vereniging georganiseerd in samenwerking met het tv-programma De Wandeling is inmiddels een begrip en trok in 2003 maar liefst 700 wandelaars.

Thema
Dit jaar wordt de wandeldag gehouden in de omgeving van Ede (Gld.). Thema is 'Alles loopt beter met jou'. De dag start met een viering in de St. Antonius van Paduakerk. Daar vindt ook de feestelijke afsluiting van de dag plaats.

Activiteiten onderweg
Tijdens de wandeling kunt u Open kaart spelen met acteurs, genieten van verschillende soorten muziek en andere spirituele uitdagingen aangaan om te ontdekken hoe alles beter loopt met jou!

Afstanden
U kunt kiezen voor een wandeling van circa 8, 14 of 20 kilometer. Deze laatste afstand is voor de fanatieke wandelaars onder u en voor de KRO-leden die trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse een aanrader!

Beelden van deze tocht worden uitgezonden in KRO De Wandeling op vrijdag 28 mei, 16.30 uur, Nederland 1.

Omgeving Ede
10.00 uur eucharistieviering
11.30-13.00 uur inschrijven voor wandeling
16.00 uur feestelijke afsluiting

afstanden van 8, 14 of 20 kilometer
kosten

infoKRO-Servicelijn 0900 - 1304 (
locatieOmgeving Ede
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl