Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerwoensdag 18 augustus 2010    Evangelie van 2010-08-18
begintijd20:00 uur
 titelAvondconcert Voices Forever
beschrijving
Datum: Woensdag 18 augustus 2010
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Avondconcert
Tijd: 20.00 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

Anna Korzun- Piano
Olga Tombak- Sopraan
Dmitri Darov- Bariton

Na het grote succes van afgelopen zomer komt Voices Forever ook dit jaar weer naar Nederland! Op woensdagavond 18 augustus treden ze op in de St. Willibrordkerk te Utrecht.

De Russische zanggroep bestaat uit twee professionele zangers en een pianiste. De drie leden van dit ensemble hebben hun opleiding aan het conservatorium voltooid en treden in Rusland op in beroemde opera’s en theaters. Zij staan internationaal bekend om hun talent en hebben verschillende nominaties en prijzen op zak. Het bijzondere aan deze groep is dat zij niet alleen de Russische cultuur op deze manier aan u overbrengen, maar vooral dat zij met dit kleine aantal personen het publiek zullen verbazen!

Programma
Tijdens het concert zullen er zowel bekende als minder bekende liederen gezongen worden. Aan bod komen onder andere Russische romances, beroemde operaliederen, volksliederen en Italiaanse liederen. De artiesten treden behalve in trio ook in duo en solo voor u op. Hert programma bestaat uit twee keer drie kwartier.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl