Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 18 juli 2010    Evangelie van 2010-07-18
begintijd14:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBijeenkomst beweging van het Heilig Aanschijn
beschrijving

Van harte nodigen we u uit voor de allereerste bijeenkomst van de beweging van het Heilig Aanschijn. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op zondag 18 juli a.s. in de pastorie van de St.Joris, St. Jorislaan 51. 5614 AA  te Eindhoven. Kapelaan Geelen zal ons samenzijn graag openen en sluiten.

Iedere gedoopte is als lidmaat van Christus’ Lichaam geroepen met zijn of haar eigen talenten dit Lichaam dat de Kerk is te helpen opbouwen. Ook u bent uitgenodigd de weg op te gaan die ons leidt naar het aangezicht van God. We willen samen de weg van het verlangen naar Gods aanschijn gaan en gaandeweg ontdekken wat het inhoudt om Gods beeld te zijn.  Deze weg is niet voor onszelf alleen, maar het is een weg om met anderen te gaan.

We hebben de opdracht gekregen van Monseigneur van Burgesteden, referent voor oecumene,

gemeenschappen en bewegingen, om te beginnen met het vormen van een beweging rondom de icoon van het Heilig Aanschijn. Indien u wenst, ontvangt u van ons hierover een folder. In de folder leest u meer over de bedoeling van deze beweging. We willen om te beginnen een keer per maand samenkomen met het volgende programma:

Ontvangst: 14.00 uur
Inleiding: 14.30 uur met kinderopvang
Gesprek: 15.00 uur
Gebed: 15.30 uur
Afsluiting: 16.00 uur

info

gemeenschap en beweging van H. Aanschijn
Geert en Angelique Hüsstege
Zeelsterstraat 9
5652 EA Eindhoven
(040) 842 36 52
www.het-aanschijn.weebly.com

locatiePastorie van de St.Joris, St. Jorislaan 51
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl