Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 juli 2010    Evangelie van 2010-07-25
(Sint Jacob)
begintijd09:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelDe hemel op stelten op Celebrate
beschrijving

Voor de uitvoering van hun musical ‘De hemel op stelten’, zullen de KISI-kids op zondag 25 juli vakantiefestival Celebrate van de Katholieke Charismatische Vernieuwing in Zuidoost Groningen bezoeken.
 
’s Ochtends om 9.00 uur zullen zij de heilige mis muzikaal opluisteren en ’s middags om 14.00 uur verzorgen zij een workshop. Aansluitend wordt om 16.30 uur ‘De hemel op stelten’ ten uitvoer gebracht in het Groningse vakantiepark.
 
Na hun optreden op het vakantiefestival hebben de KISI-kids deze zomer geen uitvoeringen gepland staan. Van 24 tot en met 26 september 2010 komen zij in Helmond bij elkaar voor een startweekend. In het najaar volgt een herfsttournee van 26 tot en met 31 oktober, waarbij onder andere de plaatsen Antwerpen, Leiden, Schoonhoven en Twente worden bezocht.

info

www.kisi.nl
www.celebratefestival.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieVakantiepark Pagedal
plaatsStadskanaal (Groningen)
postcode95
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl