Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 11 juli 2010    Evangelie van 2010-07-11
begintijd20:30 uur
 titelWK-finale kijken samen met Spaanse jongeren
beschrijving

Zondag 11 juli kijken Spaanse en Nederlandse jongeren samen de WK finale voetbal in de Agnesparochie in Den Haag. Vijftig Spaanse jongeren zijn sinds 5 juli te gast in Haagse geloofsgemeenschap. Dit bezoek maakt voor het bisdom Rotterdam deel uit van de voorbereidingen op de Wereldjongerendagen (WJD) in 2011 in Madrid.

De Spaanse jongeren komen vooral naar Nederland om jongeren te ontmoeten en iets van ons land te zien. Zo bezochten de jongeren Scheveningen en Madurodam in Den Haag en Maastricht. Ook zullen zij een aantal klussen doen in de Sint Agnesparochie, zoals het op knappen van de sacristie. In de avonduren stond er een aantal WK-voetbalwedstrijden op het programma. En natuurlijk wordt het op zondag 11 juli nog extra interessant met de wedstrijd tussen Nederland-Spanje.

info

www.sintagnes.com

locatieAgnesparochie
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl