Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Reis
reis
Focolarebeweging
(Focolare)

Focolarebeweging

Website E-mail

Focolare is Italiaans voor vuurhaard
Lekenbeweging geïnspireerd door Chiara Lubich

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 24 t/m zondag 26 september 2010    Evangelie van 2010-09-24
begintijd14:30 uur
eindtijd19:30 uur
 titelReis naar zaligverklaring Chiara Badano
beschrijving

De Focolarebeweging in Nederland organiseert een reis naar Rome van vrijdag 24 t/m zondag 26 september. Deze staat open voor iedereen.

Kosten logies met ontbijt in Rome: 40 euro per nacht.
Kosten vliegreis: afhankelijk van het moment van bestellen (ongeveer 170 euro).

Heenreis Eindhoven–Ciampino op vrijdag 24/9, 14.30u–16.30u.
Terugreis Ciampino–Niederrhein zondag 26/9, 17.20u–19.30u.

Zaligverklaring
Chiara Badano wordt op 25 september a.s. om 16.00 uur in het heiligdom Madonna del Divino Amore in Rome zalig verklaard door aartsbisschop mgr. Angelo Amato, prefect van de Congregatie voor de Heilig- en Zaligsprekingsprocessen. De dag na de plechtigheid is er een speciale dankmis in de basiliek Sint-Paulus Buiten de Muren. Hoofdcelebrant in deze Mis is kardinaal Tarcisio Bertone, staatssecretaris van het Vaticaan.

Reis uit Nederland
Vanuit Nederland zullen circa dertig jongeren en ouderen deelnemen aan de plechtigheden. Ook nemen ze deel aan een speciaal jongerenprogramma rond de nieuwe zalige, dat in de avond van 25 september plaatsvindt in de Paulus VI-zaal in het Vaticaan (Sint-Pietersplein).

info

Lucy de Haan
06-12868157
lucy.dehaan@focolare.nl
www.focolare.nl

organisatieFocolarebeweging
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl