Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 18 juli 2010    Evangelie van 2010-07-18
begintijd14:00 uur
 titelZondagmiddagconcert: Love is in the Air
beschrijving
Datum: Zondag 18 juli 2010
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Zondagmiddagconcert
Tijd: 14.00 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

18 juli 2010 – Zomerfestival Love is in the Air:

Poezie & Orgelmuziek
Liefdesgloed, liefdesgeluk, liefdesverlangen, liefdesongemakken, liefdesverdriet, liefdesberusting

Gonny van der Maten (orgel)
Op de vertrouwde zondagmiddag zal in de maanden juli, augustus en september in de St. Willibrordkerk de liefde centraal staan. Het orgelfestival heet toepasselijk "Love is in the Air”. De programma’s richten zich op vrolijke liefdesmuziek door de eeuwen heen. Het laatste concert in de reeks zal plaatsvinden op zondag 5 september.

Gonny van der Maten werd geboren in Amsterdam. In deze stad studeerde zij orgel aan het Sweelinck Conservatorium bij Albert de Klerk. In 1983, nog tijdens haar studie, won zij de eerste prijs bij het Internationale Albert Schweitzerconcours te Deventer. In 1984 behaalde zij, cum laude, het diploma Uitvoerend Musicus. Gonny van der Maten is cantrix/organiste van de Geertekerk te Utrecht.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl