Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 15 juli 2010    Evangelie van 2010-07-15
begintijd20:15 uur
 titelAvondconcert: Gerrit Christiaan de Gier
beschrijving
Datum: Donderdag 15 juli 2010
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Avondconcert
Tijd: 20.15 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl


15 juli 2010- Avondconcert

‘l’Organiste’: Suite 3, César Franck & Symphonie nr. 7 van Charles-Marie Widor

Gerrit Christiaan de Gier (orgel)

Op de donderdagavonden in juli organiseert de Willibrordkerk extra zomeravondconcerten. Bekende en onbekende organisten zullen spelen uit L'organiste van César Franck (1822-1890) en andere muziek uit die tijd. l’Organiste’ werd door César Franck geschreven in de jaren 1889/1890.

Gerrit Christiaan de Gier (*1962) studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Nico van den Hooven en Jan Welmers. Hij heeft een uitgebreide lespraktijk en is tevens docent kerkorgel aan Kunstpuntgouda, afdeling Muziek te Gouda. Ook neemt hij regelmatig zitting in beoordelingscommissies. Momenteel is hij organist van de Jacobikerk te Utrecht.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl