Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 3 juli 2010    Evangelie van 2010-07-03
(Heilige Thomas)
begintijd18:30 uur
 titelOpenluchtmis
beschrijving

In de tuin van de pastorie van de rooms-katholieke kerk aan de Molenstraat in Klundert is zaterdag 3 juli een openluchtmis.

De mis wordt muzikaal opgeluisterd door de kinderkoren van de Immanuël-parochie uit Lage Zwaluwe, Zevenbergschen Hoek, Langeweg en Fijnaart onder leiding van dirigent Jack Vermeulen.

De eucharistieviering begint om 18.30 uur en heeft het thema Joannes de Doper meegekregen. Kinderen uit verschillende parochiekernen spelen drie gebeurtenissen uit zijn leven na. Zijn geboorte, de doop van Jezus en zijn dood. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in het garagepad naast de pastorie. Bij slecht weer wordt de mis in de kerk gehouden. Belangstellenden wordt gevraagd een klapstoeltje mee te brengen.

info

www.immanuel-parochie.eu/klundert

locatieTuin pastorie rooms-katholieke kerk, Molenstraat 31
plaatsKlundert (Noord-Brabant)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl