Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 1 december 2010    Evangelie van 2010-12-01
begintijd19:00 uur
 titelJongerengebedsgroep Vrouwe van alle Volkeren
beschrijving

Jongeren Gebedsgroep Vrouwe van Alle Volkeren komt iedere eerste woensdag van de maand om 19.00 uur samen in de kapel voor de viering van de Heilige Mis, waarna we de rozenkrans en een rozenkrans van Goddelijke Barmhartigheid bidden. We sluiten af met een drankje en gezellig napraten.

Wij zijn jongeren tussen de 18 en 40, die zich graag laten inspireren door Jezus Christus, de eucharistie en Maria en dat samen willen beleven in een viering met mooie muziek.

Kapel Vrouwe van Alle Volkeren
Diepenbrockstraat 3
1077 VX Amsterdam

info

(020) 66 20 504
www.de-vrouwe.net

locatieKapel Vrouwe van Alle Volkeren, Diepenbrockstraat 3
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl