Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 4 juli 2010    Evangelie van 2010-07-04
begintijd14:00 uur
 titelZondagmiddagconcert: Henk Verhoef
beschrijving
Datum: Zondag 04 juli 2010
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Zondagmiddagconcert
Tijd: 14.00 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

Zomerfestival Love is in the Air: Henk Verhoef (orgel)

‘Liefdesdroom’

Op de vertrouwde zondagmiddag zal in de maanden juli, augustus en september in de St. Willibrordkerk de liefde centraal staan. Het orgelfestival heet toepasselijk "Love is in the Air” . De programma’s richten zich op vrolijke liefdesmuziek door de eeuwen heen. Het laatste concert in de reeks zal plaatsvinden op zondag 5 september.

Henk Verhoef studeerde orgel aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Bernard Bartelink en Piet Kee, en behaalde het diploma Uitvoerend Musicus 'cum laude'. Met een beurs van het Ministerie van WVC en het Prins Bernhard Fonds studeerde hij een jaar bij André Isoir te Parijs. Hij werd prijswinnaar van het Albert Schweitzer Orgelconcours en van het Haarlemse César Franck Concours, en gaf concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en de VS.
Henk Verhoef is tegenwoordig docent aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast is hij organist van Museum 'Ons' Lieve Heer op Solder en van de Oosterkerk, beide in Amsterdam. Als stadsbeiaardier van Monnickendam bespeelt hij de oudste beiaard ter wereld.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl