Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 1 juli 2010    Evangelie van 2010-07-01
begintijd20:15 uur
 titelAvondconcert: Joletta Bok & Pim Schipper
beschrijving
Datum: Donderdag 1 juli 2010
Locatie: St.Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Wat: Avondconcert
Tijd: 20.15 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

‘l’Organiste’: Suite 1, César Franck & werken van Brahms, Mendelssohn en Dupré 

Mmv Joletta Bok & Pim Schipper (orgel)

Op de donderdagavonden in juli organiseert de Willibrordkerk extra zomeravondconcerten. Bekende en onbekende organisten zullen spelen uit L'organiste van César Franck (1822-1890) en andere muziek uit die tijd. l’Organiste’ werd door César Franck geschreven in de jaren 1889/1890. Op 1 juli is de aftrap mmv Joletta Bok en Pim Schipper.

Joletta Bok (*1991) studeert hoofdvak orgel aan het conservatorium in Utrecht bij Reitze Smits. Op haar elfde jaar werd ze al organist van de Christelijk Gereformeerde Kerk te Poederoijen. Sinds kort is ze ook organist van de Hervormde gemeente van Tuil en de Hervormde gemeente van Gameren, en vanaf september zal ze dirigente zijn van kinder- en jeugdkoor ‘Immanuël’ uit Sprang-Capelle.

Pim Schipper (*1989) is organist van de Grote kerk te Wijk bij Duurstede alsmede de Oude en Nieuwe kerk in zijn woonplaats Zeist. Verder is hij vaste begeleider van het gemengde koor Euphonia te Vlaaderingen, en begeleid hij ook nog regelmatig andere koren.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl