Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
JoJogroep Zoetermeer
(JoJogroep)

JoJogroep Zoetermeer

Website E-mail

Jongerengroep De JoJo's
Dorpsstraat 26
2712 AL Zoetermeer

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 juni 2010    Evangelie van 2010-06-13
(Vaderdag (B) / Heilige Antonius van Padua)
begintijd12:30 uur
eindtijd14:30 uur
 titelVamos a Madrid - WJD aftrapbijeenkomst
beschrijving

In de zomer van 2011 vinden de Wereldjongerendagen weer plaats. Na onder andere Toronto, Keulen en Sydney is dit keer Madrid aan de beurt. Uit Zoetermeer gaat er zeker weer een groep naar toe.

Jongeren uit de hele wereld komen tijdens de Wereldjongerendagen samen om met elkaar het katholieke geloof te vieren. Het initiatief voor dit geloofsfeest vol cultuur, muziek, internationale ontmoetingen en diepgang gaat uit van de rooms-katholieke kerk, onze gastheer is de Paus zelf.

Ben je nieuwsgierig geworden? Denk je: ‘Zou dit wat voor mij kunnen zijn?’
Kom dan naar informatiebijeenkomst op 13 juni aanstaande. Bas Albers, lid van de kerngroep die deze WJD voorbereidt, zal vertellen over ‘Madrid 2011’. Andere jongeren vertellen over voorgaande edities. Er zijn filmpjes, foto-albums en souvenirs, die je een idee geven van wat een WJD is.
De reissom willen we net als voorgaande jaren bij elkaar brengen met sponsor-activiteiten. Ook hierover hoor je meer op 13 juni.

Deze aftrap wordt georganiseerd door de JoJo’s. Het voortraject in de parochie staat voor iedereen open, en zal worden georganiseerd door de WJD-gangers.

13 juni 2010
12.30 – 14.30 uur
Parochiebureau, Dorpsstraat 24, Zoetermeer

info

www.jojogroep.nl
www.vamosamadrid.nl

organisatieJoJogroep Zoetermeer
locatieParochiebureau, Dorpsstraat 24
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl