Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 4 september 2010    Evangelie van 2010-09-04
 titelAuditie Godlof Bezield Talent 2010
beschrijving

Op zaterdag 4 september 2010 organiseert Godlof weer een "Bezield Talent" talentenjacht.

Heb jij talent om te zingen of liedjes te schrijven?! En ben je bezield? Doe dan mee aan Bezield Talent 2010 en win een professionele single-productie in de studio!

Els, Victor, Fleur en Emma; dat waren de prachtige winnaars van vorig jaar. Maar dit jaar is het de beurt aan jou! Godlof wil jou de kans bieden je stem te laten horen en organiseert daarom voor de tweede achtereenvolgende keer deze unieke talentenjacht.

Procedure
Er wordt een algemene auditiedag georganiseerd op zaterdag 4 september waar iedereen zich voor kan inschrijven. Na deze dag gaan er minimaal 3 en maximaal 8 acts per categorie door naar stemronde(s). De categorieën zijn “Zang” en “Eigen werk”. Afhankelijk van het aantal doorgestroomde acts vinden er één of meerdere stemrondes plaats.

Winnaars
Degenen die als winnaars uit de (stem)bus komen krijgen als prijs het felbegeerde plekje op de Bezield Talent CD 2010. Met medewerking van professionele muzikanten wordt een maxi-single geproduceerd.

Categorieën
Je kunt je inschrijven voor 2 verschillende categorieën. Het is ook mogelijk in beide mee te doen. Het gaat om de categorie “eigen werk” en de categorie “zangers/zangeressen”.

Schrijf je nu in!
Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 1 september 2010!
Stuur een e-mail naar info@godlof.nl met daarin je Naam, Leeftijd, Categorie van inschrijving
(stuur ook je songtekst mee als je meedoet in de categorie “eigen werk”)

Studio Elim
Schiphollaan 30
5042 TR Tilburg

info

(013) 46 38 505
studio@elimgroep.nl
www.godlof.nl

locatieStudio Elim, Schiphollaan 30
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl