Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 april 2012    Evangelie van 2012-04-21
 titelVormelingendag Power of Fire
beschrijving

Op zaterdag 21 april 2012 vindt voor de veertiende maal de Power of Fire vormelingendag van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch plaats. Alle vormelingen van het schooljaar 2011-2012 uit het bisdom zijn van harte uitgenodigd voor deze dag. Een nieuw ingedriënt van de Power of Fire is een speciaal Power of Fire-koor.

Programma
Zoals ieder jaar vindt de dag plaats in Den Bosch. Daar wordt om 10.00 uur ’s ochtends gestart met een eucharistieviering in de Sint jan. Een banieren- en fakkeltocht leidt de vormelingengroep door de Bossche binnenstad naar het Theater aan de Parade voor de lunch en het middagprogramma, vol muziek, getuigenissen, film en veel meer. Het programma zal in het theater worden afgesloten om 15.30 uur met de uitreiking van het Power of Fire-kruis aan de parochie die het mooiste banier heeft gemaakt.

Flyers
Om het voor parochies gemakkelijker te maken de vormelingen uit te nodigen voor de Power of Fire 2012 is er dit jaar een speciale flyer ontworpen voor deze dag. Deze flyer vervangt het Power of Fire-boekje, dat in eerdere jaren werd uitgegeven. De flyers zijn al beschikbaar en te bestellen via jongeren@bisdomdenbosch.nl met vermelding van het adres en het aantal gewenste flyers.

Power of Fire-koor: koorleden gezocht!
Dit jaar zal de H. Mis voor het eerst muzikaal begeleid worden door een speciaal hiervoor bijeengebracht Power of Fire-koor. Hiervoor is de organisatie op zoek naar enthousiaste jongerenkoren die in de parochie de vormselviering muzikaal begeleiden en dit ook willen doen voor het grotere publiek van de Power of Fire. Na aanmelding wordt de bladmuziek en de begeleidende cd toegezonden (v.a. 1 december) en zullen de dirigenten van de koren uitgenodigd worden voor een dirigentendag. Deze vindt op zaterdag 21 januari 2012 plaats in Den Bosch.

Op zaterdag 21 april, voorafgaand aan de Power of Fire zelf, zal van 09.00-10.00 uur in de kathedraal worden gerepeteerd, waarna de H. Mis plaatsvindt. Na de H. Mis is het koor uitgenodigd om met een kopje koffie/thee en een Bossche Bol na te genieten van het optreden in het nabijgelegen Sint Janscentrum. Het koor kan maximaal bestaan uit 200 personen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan jongeren@bisdomdenbosch.nl met daarin naam en adresgegevens van de contactpersoon/dirigent en het aantal koorleden dat deelneemt. In verband met de dirigentendag ontvangt de organisatie de aanmelding graag uiterlijk op maandag 9 januari 2012.

Aanmelden voor de Power of Fire
Parochies kunnen hun vormelingen uiterlijk tot 15 maart 2012 aanmelden voor de Power of Fire Vormelingendag door dit aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl . Deelname aan de Power of Fire kost €5,= per deelnemende vormeling. Betaling van het deelnemersgeld geschiedt op de dag zelf.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl