Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 9 juni 2010    Evangelie van 2010-06-09
begintijd20:30 uur
 titelConservatief Café - Uitslagenavond
beschrijving

Op woensdagavond 9 juni 2010, de avond van de dag waarop Nederland naar de stembus gaat, organiseert het Conservatief Café een boeiende uitslagenavond.

In de Franse Zaal van Stadscafé De Zalm te Gouda zal de Live uitzending van NOS op een groot schem te volgen zijn. In een informele setting zullen Elsevier columnist en conservatief denker Bart Jan Spruyt, Volkskrantcolumnist Amanda Kluveld en journalist Mat Herben hun commentaar en analyses geven op de verkiezingsuitslag. Ook het traditionele lijsttrekkersdebat in de late uurtjes zal worden bekeken en van live commentaar worden voorzien.

Conservatieven geloven niet dat de redding van een morele -en economische crisis alleen van de overheid zal moeten komen. Wel onderkennen conservatieven het belang van de democratische rechtstaat en de daarbij behorende politieke krachten. Daarom is het aan het einde van deze spannende verkiezingscampagne een mooi moment om met mensen van diverse politieke achtergronden de uitslagen te bekijken en te bespreken.

Vanaf 20.30 uur bent u van harte welkom.

Conservatief Café (sinds 2009) is een particulier initiatief van de conservatieve Goudse bloggers Wilco Boender en Rutger Schimmel en de Amsterdamse blogger Frank Verhoef.
Onze doelstelling is het samenbrengen van conservatieven uit alle gelederen van de samenleving. Op de avonden van het Conservatief Café vindt er ontmoeting en debat plaats.

Het Conservatief Café wordt op 9 juni  voor de zesde keer gehouden en is een doorslaand succes. Alle avonden worden gehouden in de Franse Zaal van Stadscafé De Zalm te Gouda. Tussen de 100 en 200 mensen bezoeken de avonden. --

info

www.conservatiefcafe.nl

locatieFranse Zaal van Stadscafé De Zalm, Markt 34
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl