Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 12 t/m dinsdag 15 juni 2010    Evangelie van 2010-06-12
(Onbevlekt Hart van Maria)
 titelMeerdaagse bedevaart met extra zorg
beschrijving

Aan deze bedevaart kunnen zieken, gehandicapten, ouderen en hun familie en vrienden deelnemen. De bedevaarten staan onder geestelijke leiding van pater J. Berndsen C.S.Sp. met medewerking van het Nederlandse Rode Kruis. Er is goede medische begeleiding aanwezig.

De bedevaart is van 12-15 juni 2010 voor Helmond en Eindhoven e.o. Het volgende staat onder andere op het programma: dagelijks een H. Mis, rozenhoedje, Mariahulde, lof met persoonlijke ziekenzegen, ontspanningsavonden met optredens, DVD, lichtprocessie, speciale show van MarieChristien (Met een knipoog naar Maria), tentoonstelling, Mariaal museum, winkelen. Er is gelegenheid tot stille aanbidding en een bezoek aan de graven van vier zieners.

De vieringen op 13 juni worden opgeluisterd door KBO Seniorenkoor "Vogelenzang" uit Lieshout. Het accueil waar we verblijven, naast de tuin der verschijningen, is volledig gerenoveerd met kamers voor 1 of 2 personen en er zijn meer sanitaire voorzieningen.

Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart. Bij de reissom 260 euro voor een gewone zitplaats zijn inbegrepen: het vervoer, volledig pension, en een ongevallen/ziekte- en reisverzekering. De opstapplaatsen zijn Helmond en Westerhoven.

info

Secretariaat van Vereniging Nederlands Beauraing Comité
"Pro Maria" afdeling Bisdom Den Bosch
Rina Senders
Schapendries 16
5521 LH Eersel
(0497) 68 22 96

locatieheiligdom Beauraing
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl