Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 6 juni 2010    Evangelie van 2010-06-06
 titelDag van de Open Kerken BelgiĆ«
beschrijving

Op de dag van de Open Kerken op zondag 6 juni zetten dit jaar in heel België 300 kerken hun deuren open voor het grote publiek. “Het is de dag bij uitstek om kennis te maken met de pareltjes van het kerkelijk kunstbezit die soms zelden uit de kast worden gehaald”, zegt de Stichting Open Kerken. Op Open Kerken Dag vinden er in de deelnemende kerken onder meer concerten, lezingen, tentoonstellingen en rondleidingen plaats. In verschillende gemeentes zijn er toeristisch-culturele wandelingen of fietstochten.

Het is de vierde keer dat de Stichting Open Kerken de dag organiseert. Vorig jaar kwamen op het evenement 30.000 bezoekers af.

info

www.openkerken.be

locatie
plaatsBelgiĆ« (België)
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl