Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 29 mei 2010    Evangelie van 2010-05-29
 titelJaarmarkt Bedevaartskerk Brielle
beschrijving

Vierde editie van de Jaarmarkt in de Ommegang van de Bedevaartskerk te Brielle.
Evenals vorig jaar zal er op deze markt, die op 29 mei gehouden  wordt, naast de snuffelmarkt, ruimte zijn voor andere activiteiten.

De formule, waarvoor in 2009 gekozen werd, bleek goed aan te slaan.
Daarom zullen er stands zijn, die door kunstenaars worden bezet, maar  is er ook een ruim aanbod van bloemen en planten en voor de amateur-tuinder zelfs planten voor de moestuin.

Aandacht is er ook voor de inwendige mens. Het gezellige terras  biedt mogelijkheden te genieten van de versnaperingen, die worden aangeboden en daarbij mag zeker vermeld worden de inbreng van de Brielse Wafelbakkers.
Ook de kinderen worden niet vergeten. Voor hen zijn er, evenals vorig jaar, voldoende mogelijkheden zich te vermaken.

Grote trekker blijft natuurlijk toch de snuffelmarkt, waarvoor op 25 en 26 mei a.s.  van 13.00 tot 21.00 uur artikelen kunnen worden ingeleverd  bij de Bedevaartskerk.

info

jaarmarkt-brielle@kpnmail.nl

locatieRK Kerk H. Martelaren van Gorcum, Nobelstraat 24
plaatsBrielle (Zuid-Holland)
postcode32
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl