Vandaag is zaterdag 14 september
Kruisverheffing
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 14 t/m zaterdag 22 mei 2010    Evangelie van 2010-05-14
(Sint Bonifatius / H. Matthias)
 titelPinksternoveen: Gebed tot de Heilige Geest
beschrijving

Tussen Hemelvaart en Pinksteren wordt de pinksternoveen gebeden voor de Kerk. Iedere dag van vrijdag 14 t/m zaterdag 22 mei wordt het volgende gebed gebeden:
_____________

Kom, Heilige Geest, vervul de harten van Uw gelovigen en ontsteek in hen het vuur van Uw liefde. Zend Uw Geest uit en alles zal herschapen worden.

En Gij zult het aanschijn van de aarde vernieuwen.

Laat ons bidden.

God, Gij hebt de harten van de gelovigen door de verlichting van de Heilige Geest onderwezen; geef dat wij door die Heilige Geest de ware wijsheid mogen bezitten en ons altijd over Zijn vertroosting verblijden. Door Christus, onze Heer.

Amen.
_____________

info

www.agneskerk.org/2010/05/pinksternoveen-gebed-tot-de-heilige.html

locatie
plaatsthuis
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl