Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Retraite
retraite
Missiehuis St. Michaël Steyl
(Steyl)

Missiehuis St. Michaël Steyl

Website E-mail

Missiehuis St Michaël
St. Michaelstraat 7
5935 BL Steyl-Venlo
(077) 326 13 12

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 28 t/m zondag 30 januari 2011    Evangelie van 2011-01-28
begintijd16:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelVeranderingen op je levensweg - weekend
beschrijving


Veel mensen kennen ervaringen van verlies, bijvoorbeeld verlies van werk of gezondheid. Door deze ervaringen zijn we afgesneden van vitale levensader. Het bewustzijn van dit verlies motiveert ons in de zoektocht naar onze diepste bestemming en wat écht belangrijk is in het leven. We willen ons tekort opheffen en ondernemen een zoektocht naar wat verloren is geraakt.

Tijdens dit weekend onderzoeken we de dynamiek van de levensweg en de veranderingen die zich daarop voordoen. Deze weg bevat een universele structuur: zoeken, verliezen en vinden. We gaan na wat we verloren zijn, wat veranderingen voor ons betekenen, hoe onze zoektocht verloopt en: waarnaar we verlangen en wat ons in beweging brengt.
Op het programma staan visualisatie- en meditatieoefeningen, evenals momenten van reflectie rond dit retraitethema. Verder is er tijd voor jezelf, bijvoorbeeld om te wandelen in de kloostertuinen of langs de Maas en er is de mogelijkheid deel te nemen aan gebedsmomenten van het klooster.

Aankomst vrijdag 16 uur
Vertrek zondag 15 uur
Kosten € 175,- (kamer wastafel) of
€ 195,- (kamer douche/wc)
Begeleiding Ton Roumen www.tonroumen.nl

info

Aanmelden bij
Ton Roumen 
roume041@planet.nl
024 3448966

Adres locatie:
Missiehuis 'Centrum St Michaël'
St. Michaelstraat 7
5935 BL Steyl-Venlo
www.steyl.eu

organisatieMissiehuis St. Michaël Steyl
locatieMissiehuis St Michaƫl
plaatsSteyl
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl