Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdonderdag 6 mei 2010    Evangelie van 2010-05-06
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelFilmavond Babette's Feast
beschrijving

Studentenparochie Sint Augustinus organiseert weer een St. Augustinus-filmavond.

Op donderdagavond 6 mei is iedereen welkom om met ons te genieten van een hapje en een drankje, en natuurlijk een film. De keuze is voor deze eerste avond gevallen op de film Babette's Feast. De film uit 1987 is van de hand van de Deense schrijfster Karen Blixen, die ook het Oscarwinnende Out of Africa schreef.

Babette's Feast speelt zich af in een kleine Protestantse gemeenschap in het Denemarken van de negentiende eeuw. In die gemeenschap wordt de Franse (en katholieke) vluchtelinge Babette opgenomen. Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de (inmiddels overleden) dominee van de het dorp neemt Babette de zorg op zich voor een groots feestmaal. Dat zorgt natuurlijk voor de nodiger zorgen. Wat zal deze buitenlandse en katholieke vrouw wel kunnen doen...?

We beginnen om 20:00 uur in de pastorie van de St. Jozefkathedraal, op de Radesingel nummer 4. Als je aanbelt bij de pastorie wordt er voor je open gedaan.

info

info@rkstudentengroningen.nl
www.rkstudentengroningen.nl

locatiePlebanie St. Jozefkathedraal, Radesingel 4
plaatsGroningen (Groningen)
postcode97
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl