Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Televisie en radio
tv
RKK Katholiek Nederland
(RKK)

RKK Katholiek Nederland

Website E-mail

De zendtijd van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wordt verzorgd door RKK.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 26 mei 2010    Evangelie van 2010-05-26
begintijd17:10 uur
 titelKatholiek Nld TV - Maria in de mode
beschrijving

Mei is in de katholieke kerk van oudsher de Mariamaand. Daarom zendt het programma Katholiek Nederland TV een vierdelige serie over Maria als inspirator: in de muziek, in de mode, in de kunst en in de oorlog.

Het stylistenduo Stijngodin, bestaande uit Marjolein en Carolien, geeft Maria een make-over. Als Maria nu zou leven, hoe zou zij gekleed gaan? Met humor, kijkend naar de match tussen innerlijk en uiterlijk en kijkend naar de huidige mode en trends geven de stylisten Maria een nieuwe look. Wordt het Maria met spijkerjas, Maria met hoofddoek, Maria met een rokje of in een jumpsuit? Welke sieraden en schoenen draagt Maria, moeder van Jezus, in 2010?

Katholiek Nederland TV op 19 mei om 17.10 uur bij het RKK op Nederland 2.

info

service@kro.nl
(0900) 1304
www.katholieknederland.nl/katholieknederland-tv

organisatieRKK Katholiek Nederland
locatieNederland 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl