Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 16 mei 2010    Evangelie van 2010-05-16
begintijd12:00 uur
 titelRegina Coeli voor de paus
beschrijving

De beweging Gemeenschap en Bevrijding (Comunione e Liberazione) roept op om zondag 16 mei 2010 om 12.00 uur op het Sint-Pietersplein bijeen te komen bij het Regina Coeli.

Zondag 16 mei 2010 willen we zichtbaar bij elkaar komen rond Benedictus XVI, als kinderen rond hun vader, verlangend iets mee te dragen van de last die de huidige situatie op zijn schouders legt.

We willen met hem bidden en voor hem bidden. Het is de eenvoudigste en waarachtigste manier om de Heilige Vader, de Kerk en wie geleden heeft onder het gedane onrecht, onze nabijheid uit te drukken.

We willen getuigen, in onze boete en eenheid met de paus, dat de christelijke ervaring een ervaring is van schoonheid, volheid, barmhartigheid, die alle mensen kan omarmen.

Het verlangen naar rechtvaardigheid, gewond door het kwaad van de mens, ontmoet de gekruisigde en verrezen Christus, een hoop die sterker is dan de dood.

We nodigen allen uit in te gaan op het voorstel van de Nationale Raad van Lekengroeperingen door deel te nemen, op 16 mei om 12 uur, op het St.Pietersplein, aan het gebed van heel het christelijke volk.

info

www.clonline.org

locatieSint-Pietersplein
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl