Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Focolarebeweging
(Focolare)

Focolarebeweging

Website E-mail

Focolare is Italiaans voor vuurhaard
Lekenbeweging geïnspireerd door Chiara Lubich

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 19 t/m zaterdag 24 juli 2010    Evangelie van 2010-07-19
 titelMariapolis Oneindig bemind door God
beschrijving

Stilstaan bij de essentiële dingen van het leven. Creatief en ontspannend. Met een open horizon. Voor iedereen.
Ons vertrekpunt: Bemind worden, weten dat we graag gezien zijn. Maar wat doen we met de oneindige liefde van God voor elk van ons?
De uitdaging: Ons openstellen voor de anderen. De ander onthalen zoals hij is, met zijn rijkdom en diversiteit. Mogelijk maken dat Jezus' belofte 'waar twee of meer in mijn naam verenigd zijn, daar ben ik in hun midden' zich kan realiseren.

Gelegenheid tot ontmoeting, verdieping en ontspanning. Alle generaties treffen elkaar; op sommige momenten hebben kinderen en jongeren eigen activiteiten.

Mariapolis 2010 vindt plaats van maandag 19 juli  tot zaterdag 24 juli 2010 in de Bischöfliche Schule van het plaatsje Sankt Vith, gelegen op het kruispunt van Eifel en Ardennen.

info

Focolare
info-mariapolis@focolare.be
0470 / 82 22 99 (GSM)
www.focolare.be

organisatieFocolarebeweging
locatieBischöfliche Schule
plaatsSankt Vith
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl