Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 juni 2004    Evangelie van 2004-06-13
 titelJonggehuwdendag
beschrijving13 juni a.s. is het zover: De eerste volledig verzorgde jonggehuwdendag van het bisdom Haarlem. Jonge stellen (tot ongeveer 7 jaar getrouwd) krijgen de kans om in een gezellige en ontspannen sfeer anderen in dezelfde levensfase te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen. Er is ruime kans om eens echt even samen te zijn, te genieten van de vrijheid en de natuur in het grote nabije park. Ook inhoudelijk zal er van alles te beleven zijn.

In een inleiding zal gesproken worden over je roeping in het huwelijk en in de workshops zal daar meer praktisch op ingegaan worden. In de middag is er een Eucharistieviering met Mgr. van Burgsteden.

Voor de kinderen is er een door ervaren opa’s en oma’s verzorgd kinderprogramma en mogelijkheid om een middagslaapje te houden.
Kom en laat je verwennen!

Het evenement vindt plaats in De Tiltenberg, Zilkerduinweg 375 te Vogelenzang.

info(023) 511 26 83
info@www.hoeksteen.org
www.hoeksteen.org
organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDe Tiltenberg, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl