Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Jongerenpastoraal in Vlaanderen Interdiocesane Jeugd Dienst
(IJD)

Jongerenpastoraal in Vlaanderen
Interdiocesane Jeugd Dienst

Website E-mail

Info over groepen, activiteiten en vorming binnen de Vlaamse jongerenpastoraal

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 1 mei 2010    Evangelie van 2010-05-01
(Dag van de arbeid)
begintijd09:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelJongerendag Receive the Power
beschrijving

Heel wat jongeren zijn op zoek naar houvast en iets om in te geloven. We menen dat de kracht van het christelijk geloof hen een antwoord kan bieden. Alleen willen jongeren zien dat het geloof wérkt. Er moet iets te zien en te beleven zijn aan het geloof. Geloven is immers allesbehalve saai.

Daarom organiseert IJD- Jongerenpastoraal en Don Bosco op 1 mei 2010 een intense, beklijvende en inspirerende jongerendag in het Oasecentrum in Groot-Bijgaarden, Hendrik Placestraat 44.

We willen er een weergaloze jongerendag van maken, waar een 300-tal jongeren genieten van muziek, theater, dans, workshops, inspirerende getuigenissen, vorming, gezelligheid en veel onderlinge ontmoeting. We willen er alles aan doen opdat zo’n christelijke jongerendag een schot in de roos wordt. We vertrekken dus ook vanuit een duidelijke visie en strategie.

Alleen God kan de harten van de jongeren raken op zo’n manier dat ze ‘recht-op’, bemoedigd en vol levenslust door het leven gaan. Het is onze taak om een positieve atmosfeer te creëren, om kwaliteit aan te bieden en hen de duidelijke missie van God te presenteren. We willen niet moraliseren, toch willen we een duidelijke, begrijpbare boodschap brengen. Een boodschap van krachtig geloof, hoop, bemoediging en oog hebben voor mensen die het niet zo makkelijk hebben als wij. De klemtoon ligt op de ‘fun’. Wat nu al zeker is: de jongeren zullen zich amuseren!

Programma

9.00 uur: Onthaal
10.00 uur: Startshow
11.00 uur: Eerste workshop
12.00 uur: Middagpauze + survivalloop
13.30 uur: Tweede workshop
14.30 uur: Pauze
15.00 uur: Derde workshop
16.15 uur: Slotviering
17.00 uur: Einde

info

receivethepower.ijd.be

organisatieJongerenpastoraal in Vlaanderen Interdiocesane Jeugd Dienst
locatieOasecentrum, Hendrik Placestraat 44
plaatsGroot-Bijgaarden (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl